Voeg toe aan favorieten Wetenswaardigheden

Maison de Caballero Route de Loubejac 24550 Villefranche du Perigord France

// Website URL: http://www.le-coustalou.eu

// Copyright (C) 2002-2007 OneStat.com All Rights Reserved

-->

<div id="OneStatTag"><table border='0' cellpadding='0' cellspacing='0'><tr><td align='center'>

<script type="text/javascript">

<!--

function OneStat_Pageview()

{

    var d=document;

    var sid="545023";

    var CONTENTSECTION="";

    var osp_URL=d.URL;

    var osp_Title=d.title;

    var t=new Date();

    var p="http"+(d.URL.indexOf('https:')==0?'s':'')+"://stat.onestat.com/stat.aspx?tagver=2&sid="+sid;

    p+="&url="+escape(osp_URL);

    p+="&ti="+escape(osp_Title);

    p+="&section="+escape(CONTENTSECTION);

    p+="&rf="+escape(parent==self?document.referrer:top.document.referrer);

    p+="&tz="+escape(t.getTimezoneOffset());

    p+="&ch="+escape(t.getHours());

    p+="&js=1";

    p+="&ul="+escape(navigator.appName=="Netscape"?navigator.language:navigator.userLanguage);

    if(typeof(screen)=="object"){

       p+="&sr="+screen.width+"x"+screen.height;p+="&cd="+screen.colorDepth;

       p+="&jo="+(navigator.javaEnabled()?"Yes":"No");

    }

    d.write('<a href="http://www.onestat.com/aspx/login.aspx?sid='+sid+'" target=_blank><img id="ONESTAT_TAG" border="0" src="'+p+'" alt="This site tracked by OneStat.com. Get your own free site tracker."></'+'a>');

}


OneStat_Pageview();

//-->

</script>

<noscript>

<a href="http://www.onestat.com"><img border="0" src="http://stat.onestat.com/stat.aspx?tagver=2&amp;sid=545023&amp;js=No&amp;" ALT="web analytics solutions"></a>

</noscript>

</td></tr><tr><td align='center'><div style="COLOR:black;display:none;FONT-FAMILY:'Verdana';"><a href="http://www.onestat.com" style="text-decoration:none;">web analytics solutions</a><br></div></td></tr></table></div>

<!--ONESTAT SCRIPTCODE END-->

Wetenswaardigheden van Maison de CaballeroWelkom op de website van Le-Coustalou: We hopen dat u van uw vakantie hier zult genieten en hebben deze pagina gemaakt om te vertellen waar alles is. Als u problemen of vragen heeft, aarzel niet en vraag het ons, wij verblijven in een apart gedeelte onder het huis.


Keuken: Het gasfornuis werkt op gasflessen. Als de gasfles op is, laat het ons weten en wij installeren een ander. Butagas geeft een erg hete vlam, dus pas op dat u niet uw eten verbrandt of olie vlam laat vatten. Er is een espresso en koffiezet apparaat aanwezig voor gebruik. De televisie is tot uw beschikking in de keuken.

Er is een afwasmachine in de keuken en welke is ingesteld op de stand Mix. U hoeft hem alleen aan of uit te zetten. Gebruik de afwasmachine a.u.b. alleen na 22.00 uur..


Er is tevens een kleine wasmachine aanwezig, gebruik deze ook s.v.p. na 22:00 uur.

Om uw was te drogen is er een droogmolen en wasrek aanwezig.


Belangrijk: de septic tank (fosse septique)

De riolering werkt hier door middel van een septisch tank. Dat werkt uitstekend mits met de nodige zorg. De meeste moderne schoonmaakmiddelen zijn alleen geschikt voor een stads-riolering, dus gebruik alleen de schoonmaakmiddelen en het toiletpapier die in uw appartement aanwezig zijn (ook voor uw afwasmachine). Mocht u meer willen aanschaffen koop dan alleen producten waar “sans danger pour les fosses septiques” of “convient aux fosses septiques” op staat.


Gooi geen tampons, natte doekjes en keukenrol papier of dergelijke in het toilet.

Badkamer: in de badkamer is een douche, waskom, föhn, en make-up spiegel aanwezig.


Woonkamer :

In de woonkamer staan lounge stoelen en bank.


Buiten:

Er is een eettafel op het terras, stoelen, een zitje en een barbecue, laat deze alstublieft schoon achter als u weer vertrekt. Als u rookt doe dat dan niet binnen en zeker nooit in de slaapkamers.


Kinderen:

Houdt de kinderen in de buurt van het zwembad in de gaten en pas op voor de helling. Zorg ervoor dat de kinderen, als het nodig is, zwem bandjes dragen sluit altijd het hek bij de toegang van het zwembad.


Honden:

Honden mogen onder geen beding in het zwembad dit i.v.m. beschadiging van de liner in het zwembad en het is niet hygiënisch.

Als de hond niet kan trap lopen kan deze via het hek naast het huis in de tuin komen. Houdt dit hek altijd gesloten en als u weggaat of gaat slapen op slot.

Ontlasting van de honden altijd opruimen, er staan schepjes en een harkje om dit te doen.


Afval:

U kunt uw vuilnis deponeren in de afvalcontainer, de dichtstbijzijnde is 2 minuten richting Loubejac, maar er is er ook een bij maison Sante in het dorp richting Bergerac.


Supermarkten, banken;

Er is een mini-supermarkt in Villefranche (proximarkt) en nog een aantal andere kleine winkeltjes o.a het postkantoor en de apotheek. Brood kunt u kopen in de hoofdstraat, er is ook een bank in Villefranche, In Fumel en de buitenwijk Montayral zijn een aantal grote supermarkten: o.a. Le Clerc, Intermarche en Lidl.


Schoonmaak:

Wij verzoeken u wel ondanks dat er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht het huis schoon en netjes achter te laten (“bezemschoon”).


Ons terras

Telefoon/ internet:

Er is WiFi aanwezig in het huis en bij het zwembad, u kunt inloggen via een door ons afgegeven beveiliging sleutel.Home Boven

Bij avond